Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Vask salatblader og legg disse i isvann så de blir sprø.
Grill kamskjellene 2 minutter på hver side i varm panne. Ta dem ut og hold dem varme.
Surr grønnsakene raskt i den samme pannen.
Rist og tørk salaten godt og drypp over olivenolje. Dryss over salt og grovkvernet pepper.
Anrett kamskjellene med salat og grønnsakene.
Sendt inn av
Eksportutvalget for fisk
Foto: Per Eide
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.