Dagens rett

Grillet pestomarinert ytrefilet av okse

Fyr opp grillen til en skikkelig søndagsmiddag med saftig biff på menyen.

Grillmat hører sommeren til og du kan nesten kjenne hvordan tennene løper i vann allerede.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Grillet pestomarinert ytrefilet av okse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

3 timer

Ingredienser

4 biffer av ytrefilet à ca 200 g
2 ss sitronsaft
ca 4 ss hakkede pinjekjerner

Fremgangsmåte

Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.

Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.

Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.

Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.

Server med pastasalat smakt til med pesto.

Les mer om pesto her

Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.

Godt tilbehør til grillmåltidet finner du her

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

0.5 ts
0.25 ts

Fremgangsmåte

Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter.

Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.

Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen