Dagens rett

Grønn bønnesalat

Naturens grøde smaker godt, også når den serveres for seg selv. Da passer det også med en frisk hvitvin, og dagens forslag fra Loiredalen i Frankrike er, foruten å være en svært behagelig vin, også fordelaktig priset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grønn bønnesalat

Fremgangsmåte

Ha bønner og erter i en bolle. Skjær vårløk i skiver og ha over i bollen.

Rør sammen olje, sitronskall og saft, salt, pepper og mynte.

Hell over salaten og la den trekke smak i noen minutter før servering.

Flere gode salater

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen