Dagens rett

Grønnsakskarbonader à la Lindstrøm

Karbonader må ikke nødvendigvis være et kjøttprodukt. Versjonen du får servert her er grønn så det holder, med mange deilige ingredienser. Hva sier barna, mon tro? Vi anbefaler litt italiensk i glasset til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grønnsakskarbonader à la Lindstrøm

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene.
 
Lag karbonader av deigen og stek dem i en middels varm panne til de blir brune og gjennomstekt.
 
Serveres med hamburgerbrød, ost og frisk salat eller med ovnstekte grønnsaker.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere pastaretter fra Apéritifs kokebok

Brødoppskrifter i Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen