Dagens rett

Gulasjsuppe fra Ungarn

Varmende senhøstmiddager kan man ikke få for mye av. Søndag er for de fleste av oss en velegnet dag for et bedre måltid, og da er kanskje muligheten også tilstede for å benytte seg av vinforslaget som selvsagt følger med. Litt spesielt er det også at denne franske vinen er laget av spanske druer.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gulasjsuppe fra Ungarn

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

2 ss
1 ss
2 ts
0.5 ts
0.25 ts
12 dl

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i terninger. Fres løken litt i smøret, tilsett paprikapulveret og la det surre på svak varme sammen med løken i ca. 5 minutter.

Tilsett kjøtt, tomatpuré, eddik, hakket hvitløk, salt, oregano og karve.

Hell på halvparten av vannet og la det trekke under lokk ca. 45 minutter på svak varme.

Tilsett poteter og resten av vannet. La suppen småkoke til potetene begynner å koke i stykker.

Serveres med brød.

Her oppskrifter til mange forskjellige supper.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen