Gull til Peer Gynt Gaarden og Ekebergrestauranten

Under en gallaaften i Oslo sist ondag ble prisene for årets reiselivsmarkedsførere delt ut av reiselivsorganisasjonen HSMAI. Konkurransen var hard, og det hadde kommet inne 215 bidrag til de forskjellige kategoriene.

Årets ærespris ble gitt H.M. Dronning Sonja. Kongefamilien betyr mye for fremmingen av Norge som destinasjon, og juryen la spesielt vekt på Dronningens rolle gjennom sine personlige fortellinger om sine reiseopplevelser i landet.

Peer Gynt Gaarden tok gull i kategorien beste brosjyre for sin udsedvanlige vellykkede brosjyre. Juryen la vekt på den emosjonelle tilknytningen brosjyren vakte, faktisk til en så sterk grad at flere har ønsket å kjøpe brosjyren som bok i tillegg til å besøke stedet.

Se deres hjemmesider her: http://www.pergynt.no

Oslos funkisperle, Ekebergrestauranten, tok denne kvelden gull i kategorien beste grafiske arbeider og profilprogrammer. Juryen er av den oppfatning at restaurantens profileringsprogram står i stil med den vakre bygningen, og karakteriseres som en direkte og elegant forlengelse av stedets historie og egenart. Funksjonaliteten og den høye kvaliteten på utføringen er en hovedgrunn til tildelingen.

Se restaurantens hjemmeside her: http://www.ekebergrestauranten.com/index2.cfm

Kilde: HSMAI

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen