Disse karene lager øl som får folk til å gå mann av huse

Ølkurs 6. juni i Oslo

Disse karene lager øl som får folk til å gå mann av huse

Er du skikkelig hekta på håndverksøl eller vil lære mer, må du få med deg denne smakingen.

Denne kvelden får vi besøk av amerikaner og bryggemester Sean Mclin fra Edge Brewing i Barcelona. Her er det snakk om amerikanskinspirert håndverksøl av beste sort fra det trendy Poublenou-distriktet i Barcelona.

Sean har med seg hele 12 forskjellige øl fra det lille, relativt nye håndverksbryggeriet som allerede har skapt seg et sterkt navn internasjonalt for det de produserer.

Edge Brewing ble etablert i Barcelona i 2013 av to amerikanere som var ivrige på å bli med på håndverksøl-revolusjonen i Europa. Med solid erfaring fra mange år i industrien "over dammen" satt de i gang med å brygge det de selv kaller innovative håndverksøl som presser grensene for seg selv og sine konsumenter.

Head Brewer Sean McLin.
Head Brewer Sean McLin.

Et av de beste nye håndverksbryggeriene i verden

I løpet av det første året i virksomhet ble Edge Brewing kåret til beste nye bryggeri i verden, beste bryggeri i Spania og fikk også et av sine øl listet som topp femti i verden.

Vi gleder oss, selvfølgelig, til å ta i mot Sean denne kvelden på Gamle Logen, høre mer om deres tanker rundt den europeiske øl-revolusjonen og håndverksbrygging og ikke minst smake alt det spennende Sean har med seg i sekken.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg en kompis, kolleger, kjente og kjære på en smakfull, hyggelig og ikke minst interessant aften.

Kommende kurs

Til toppen