Her får du smake alt fra lekre champagner til kompleks cognac

Vinmesse 8. november i Oslo

(ThinkDeep)

Her får du smake alt fra lekre champagner til kompleks cognac

Denne kvelden får du muligheten til å smake vin og brennevin fra 15 produsenter, akkompagnert av fingermat, og et Riedel-glass du kan ta med hjem.

I samarbeid med Apéritif inviterer Palmer Group AS til sin årlige vinmesse, 8. november. Årets versjon som har fått navnet Winefall 2018, finner sted på Bårdar Danseakademi – "gamle Smuget" - midt i Oslo sentrum. Dette er en unik mulighet til å møte 15 spennende produsenter av vin og brennevin. Det vil bli servert enkel fingermat, og du får et Riedel smaksglass til odel og eie. 

  Foto: Johnny Vaet Nordskog

Kveldens produsenter
Champagne Palmer, Monte Del Fra, Reichsrat von Buhl, Frescobaldi, Cossetti, Emilio Moro, Domaine Roux, Bodegas Williams Humbert, Enjoy Wine, Origin Wine, Foncalieu, Chateau Montifaud (cognac), Aurora Spirit Distillery (akevitt, gin), Husholdnings-serien (akevitt, gin).

Det vil bli arrangert tre spennende masterclasses i løpet av kvelden. Meld deg på ved å sende mail til fredrik@palmer.no

Masterclass Champagne Palmer
Smak porteføljen til Champagne Palmer, lær å kjenne forskjell på Brut, Blanc de Blanc, og hvorfor Champagne er så allsidig og spennende. 
19.30 – 20.15  kr 200

Masterclass Monte del Fra
Lær mer om Monte Del Fra, et familiedrevet vinhus med lang historie. Smak det beste de har å by på av vin, blant annet amarone og spennende hvitviner som høster utmerkelser hvert eneste år.
18.30 – 19.15  kr 200

Masterclass Riedelsmaking
Riedel vil presentere sine nye super glass og viktigheten av å velge riktig glass til vin. Du får med deg 4 forskjellige glass fra Performance Collection i koffert, som i butikken har en veil. pris på 1.380 kr. Du får smake Tylers røde og hvite viner på denne presentasjonen.
17.30 - 18.15  kr 590


 

Kommende kurs

Til toppen