Høydehoppere rev

Håkon Särnblom og Hanne Hauglands sushikjede begjært konkurs.

Restaurantkjeden House of Sushi kan ha har servert sitt siste måltid. Selskapet er begjært konkurs av Skatt Øst, som krever 380.000 kroner i skyldig merverdiavgift, skriver Finansavisen.

Høydehoppduoen Håkon Särnblom og Hanne Haugland eier 60,8 prosent av selskapet gjennom hver sin 50 prosents eierandel i Hopp AS. Håkons bror Torstein har 19,35 prosent, mens høydekamerat Carl Reidar Solvang eier 10,56 prosent, gjennom sitt 3riv AS.

Sushikjeden har i dag fire utsalgssteder i Oslo sentrum. Ifølge Finansavisen har daglig leder og styreleder Håkon Särnblom opplyst i retten at selskapet ikke har eiendeler av verdi, men en gjeld på 1,6 millioner kroner. Første skiftesamling er 14. november hos Oslo byfogdembete.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen