Hvarnes og Myhrvold til ny scene

Blir sjefer på kjøkkenet i Stavangers nye konserthus.

Gunnar Hvarnes og Andreas Myhrvold er ansatt som henholdsvis kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef i den nye kulturstorstuen i Stavanger. Begge skal starte i nye jobber sommeren 2012, opplyser daglig leder Gunvar Wie i Maestro F&B.

Parhestene kommer begge fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, der de har vært ansatt som konsulent og faglig ansvarlig siden 2006/07.

Hvarnes har tidligere jobbet ved profilerte restauranter som Annen Etage, Brasserie Hansken, Bon Iloc og Bølgen&Moi før oppstart på Gastronomisk Institutt. Han har vunnet to NM-gull, er verdensmester og olympisk mester i kokkekunst. Han ble årets kokk i 2009 og har sølv fra Bocuse d'Or Europe 2010. I 2011 tok han bronse i Bocuse d'Or.

Myhrvold har også erfaring fra profilerte restauranter: Oro, Feinschmecker, Restaurant Oscarsgate og Statholdergaarden. De tre siste har en stjerne i Michelin-guiden. Han har vunnet VM-gull i 2006, OL-gull i 2008 og bronse i 2007 med det norske kokkelandslaget.

AS Maestro F&B skal ha ansvaret for all servering av mat og drikke knyttet til Stavanger Konserthus. Dette innebefatter dagens konserthus og nytt konserthus som åpner høsten 2012. Det nye konserthuset får faste og mobile barer på innendørs og utendørsarrangementer, bankettavdeling, VIP-rom med tilhørende mezzanin samt Maestro Spiseri og Bar.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen