Ikke eksklusivt

Midtåsen koster for mye å leie for den vanlige sandefjording. Det hevder en mann som ville bestille bryllup. Bare tull, mener Odd Ivar Solvold.

Midtåsen i Sandefjord er nærmest et begrep. Det er nemlig skipsreder Anders Jahres tidligere bolig det er snakk om. Da Jahres enke døde kjøpte kommunen eiendommen og driften av stedet er det altså Odd Ivar Solovold som står for.
 
Solvold avviser på det sterkeste at stedet er for dyrt å leie.
 
For alle
-Vi gjør vårt ytterste for at dette skal være et sted der absolutt alle kan leie seg inn, sier Solvold til Sandefjords Blad.
 
Han ble svært overrasket over å høre at noen synes det er dyrt å leie Midtåsen til bryllup.

Må ha overskudd
Med 50 gjester koster det 6 000 kroner å leie Midtåsen for en kveld. Da har man hele stedet eksklusivt for seg selv.
 
- Dersom noen synes 6 000 kroner er eksklusivt og dyrt, så er det det. Hvis 10-20 personer ønsker å leie stedet en kveld, øker prisen til 10 000 kroner. Vi skal drive dette stedet slik at det går med økonomisk overskudd, sier Solvold.
 
Han er ikke redd for å fortelle hva det koster å leie seg inn på Midtåsen.
 
- Et bryllup ligger på pluss/minus 1.200 kroner pr. kuvert. For en slik pris får man leid Midtåsen også. Det som er det unike med Midtåsen er at man får ha stedet helt for seg selv når man leier det. Og det er eksklusivt. Man får ikke den samme eksklusiviteten når man leier enten et klubbhus, et samfunnshus eller leier på et hotell, sier Solvold.
 
Fredet
Midtåsen er totalfredet, og dette legger klare begrensninger i bruken av stedet.
 
- Vi skulle gjerne lagt inn et ekstra toalett eller bygget om slik at vi kunne tatt to selskaper på samme kveld. Men det har vi ikke anledning til, sier Solvold.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen