Dagens rett

Ingefærlam i wok

I dag skal det wokes. Selv om kylling og svinekjøtt ofte er de råvarer det snakkes mest om woksammenheng, er det lammekjøtt vi skal benytte i dagens rett. Lam og spansk rødvin er som skapt for hverandre, og det følger selvsagt med et tips til en svært rimelig sådan.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ingefærlam i wok

Fremgangsmåte

Bland sammen soyasaus, buljong, maisennamel og krydder til sausen. Skjær kjøtt, løk, gulrot og paprika i strimler, brokkoli og squash i biter.

Varm olivenolje i en wok eller stor jernpanne. Brun kjøttet raskt, tilsett grønnsakene og la dem frese med i ca. 5 minutter.

Tilsett sausen og kok opp. Server med ris.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen