Ingunn Jordheim ny generalsekretær i VBF

Ingunn Jordheim er ansatt som ny generalsekretær i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF). Jordheim har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen, og hun har politiutdannelse.

- Vi er svært glade for å ha ansatt Ingunn Jordheim som ny generalsekretær i foreningen. Hennes erfaring fra organisasjoner og næringsliv gjør at hun vil være en stor ressurs for VBF og våre medlemsbedrifter, sier styreleder Pål Atle Skjervengen i VBF.

Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) har 27 medlemsbedrifter innenfor produksjon og import av vin og brennevin. Produkter fra foreningens medlemmer utgjør omlag 80 % av Vinmonopolets omsetning.

- Vin- og brennevinsnæringen er en spennende næring med store politiske og næringsmessige utfordringer. En viktig oppgave for meg vil være å arbeide for at forholdene legges til rette for at vin og brennevin nytes i ansvarlige former og stammer fra lovlige kanaler. Jeg regner med at den nye regjeringen vil samarbeide med oss om det, sier Ingunn Jordheim, generalsekretær i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF).

Bakgrunnsinformasjon
Ingunn Jordheim, f. 1959, er utdannet innefor Jus og kriminologi fra UiO, Politiskolen, markedskommunikasjon BI, Forsvarets Høgskole. Hun har tidligere jobbet som konsulent i kommunikasjonsbransjen, informasjonsansvarlig i Sykepleierforbundet, informasjonssjef i Akademikerne, informasjonsdirektør i HSH og kommunikasjonsdirektør i Statens Pensjonskasse.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen