Jamie kommer til Stockholm

Jamie kommer til Stockholm

Allerede til høsten vil du kunne spise på den første Jamie’s Italian i Norden. Den vil ligge i Stockholm.

Det er et samarbeid med Scandic-hotellene som sørger for at suksesskonseptet Jamie's Italian nå også kommer til Norden. Den første nordiske utgaven av Jamie's Italian vil ligge Scandic Anglais, i sentrum av Stockholm.

Prøv noen av Jamies oppskrifter

Jamie's Italian åpnet sin første restaurant i England i 2008, og de 44 restaurantene finnes nå over hele verden i land som Australia, Russland, Singapore og Tyrkia. Konseptet består av italienskinspirerte nabolagsrestauranter med rimelig og forholdsvis enkel italiensk mat, laget av de beste og friskeste råvarene.

Entusiastisk Jamie

— Alt som produseres i Jamie's Italian skal være sunt og bærekraftig, og dette synet på kvalitet og sosialt ansvar er et syn som er sterkt forankret i Scandic, forteller Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels, og legger til:

— Vår ambisjon er alltid å utvide vårt tilbud og tilby ekstraordinære tjenester til våre gjester. Som en del av denne ambisjonen ønsker vi å fokusere ytterligere på våre restauranter og barer, og å skape mer inspirerende opplevelser. Derfor arbeider vi med de som deler vårt engasjement rundt kvalitet, service og verdier. Vi er spesielt stolte over partnerskapet og fremtidsplanene vi har med Jamie's Italian.

Jamie selv er ikke mindre entusiastisk:

— Vi har jobbet med folkene i Scandic i snart fem år med en lang rekke prosjekter, og jeg er svært opprømt over å nå kunne samarbeide med dem om laseringen av Jamie's Italian i Norden. Det er fantastisk å kunne jobbe med et så kreativt, innovativt og profesjonelt team, og jeg klarer nesten ikke å vente med å se resultatet når vi åpner den første restauranten i Stockholm. Det blir episk, sier Jamie Oliver.

Kommer han til Norge?

Også Norge står på listen over potensielle Jamie-adresser:

— Hvor raskt og i hvilke markeder de neste restaurantene vil bli etablert er for tidlig å si noe om, men det er ingen hemmelighet at vi også i Norge har stor tro på konseptet og partnerskapet med Jamie’s Italian. Det blir imidlertid viktig å hente erfaringer fra den første etableringen i Stockholm før vi konkretiserer de norske planene, sier direktør for Food & Beverage, Morten Malting, i Scandic Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen