Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Arbeid sammen lammekjøtt og strøkavring i en bolle og tilsett salt, pepper, en båt knust hvitløk, revet muskat og egg. Form massen til små kjøttboller og rull dem i det krydrede melet.
Varm olje i en jernpanne og brun kjøttbollene. Ha i resten av hvitløken, tomatene, tomatpureen, vinen og buljongen. Rør om. Legg over lokk og la retten småkoke i 30 minutter.
Smak til og rør inn persille. Sausen kan eventuelt "rundes av" med litt sukker.
Mange andre deilige retter med kjøttboller
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig