Dagens rett

Kjøttfondue

Fondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også! Et par gode rødviner kommer også på bordet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kjøttfondue

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Diverse grønnskaer i store biter som for eksempel
litt

Fremgangsmåte

Varm oljen i fonduegryten til 180° C på platen. Gryten bør ikke være mer enn ¾ full.
 
Prøv med en brødterning. Temperaturen er riktig når brødet blir brunt i løpet av 1 minutt.
 
Flytt gryten forsiktig over på varmestativet. Reguler brenneren slik at oljen holder passe høy temperatur under hele måltidet.
 
Kjøtt som er skåret i terninger stikkes på fonduegaflene og settes i den varme oljen. Hvor lenge det skal stå bestemmer den enkelte, slik at kjøttet blir perfekt etter egen smak.
 
Servér med en god salat og gode dipper ved siden av, samt nybakt brød.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen