Dagens rett

Kofta i yoghurt

Enklere, raskere og bedre kan det vanskelig gjøres! Sterkt krydrede kjøttboller blir betraktelig mildere med kjølig yoghurt. En spennende rett som du kanskje raskt vender tilbake til. Vin fra Chile er vårt umiddelbare valg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kofta i yoghurt

Fremgangsmåte

Rens løken og fjern frø og stilk fra chiliene, finhakk alt sammen.
 
Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene til en jevn deig. Form kjøttboller med hjelp av fuktet teskje og handa.

Brun bollene i olivenolje på middels varme til de er gjennomstekte. Legg dem over på et serveringsfat etter hvert og hold dem varme.

Hell yoghurten over kjøttbollene og dryss på hakket koriander og chilipulver.

Serveres med ris.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen