Kreta og Dolce Vita blir Costa´s

Hotelldriver ved Hotell Greven i Larvik, Anis Reslan, slår sammen Kreta og Dolce Vita.

Han er inspirert av forvandlingen i byen. Nå skal han gjøre sitt for at byen skal bli mer attraktiv.
 
- Vi må bli med på bølgen av alt som skjer i Larvik, sier han.
 
Han har drevet den italienske restauranten Dolce Vita og den greske Kreta i mange år. Men nå er han i ferd med å tømme hele lokalet for møbler og interiør. 1. september stenger han restauranten helt, for å så åpne igjen 24. september. Navnet på den nye restauranten er Costa´s.
 
Samme konsept
- Vi skal beholde det samme konseptet, men med noen forandringer på menyen. Innvendig blir det total fornyelse, vi gjør om på alt og får inn helt nytt interiør. Dessuten skal kjøkkenet være åpent, så folk har mulighet til å se kokken flambere. Det er litt av sjarmen, sier Reslan til Østlandsposten.
 
Det er Reslan selv som er kokken.
 
Mer kontakt
- Folk har ikke sett meg så mye, jeg har stått mye på kjøkkenet. Jeg gleder meg til å få mer kontakt med gjestene, sier kokken.
 
Han melder om en stor oppgang den siste tiden både på hotellet og i restauranten, og han understreker at fornyelsen ikke skyldes dårlig besøk.
 
- Nei, både hotellet og restaurantene har gått veldig bra, men det er nødvendig å tilby gjestene våre noe mer, sier Reslan.
 
Ny bar
Før jul skal han også åpne en ny bar i tilknytning til hotellet.
 
- Vi har tomme lokaler som skal innredes til en fin bar, slik at gjestene våre kan kombinere restaurantbesøk med muligheten til å samles før og etter middag. Dette blir ikke kun for hotellets gjester, sier Reslan, som håper at den nye baren og restauranten hans også faller i smak hos larvikinger.
 
- Tanken er en bar for voksne mennesker, en bar med stort utvalg av drikke og god musikk, sier Reslan.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen