Kun i Trondheim: Eksklusiv middag på To Rom og Kjøkken

Winemakers Dinner 28. september i Trondheim

Kun i Trondheim: Eksklusiv middag på To Rom og Kjøkken

Bli med på en unik mat- og vinkveld hvor 12 unike viner fra Toscana serveres til en eksklusiv femretters meny basert på høstens briljante råvarer.

Toscana er et av verdens mest populære vinområder. En av årsakene er at vinene derfra er laget for å nytes sammen med god mat. Ikke bare det lokale toscanske kjøkken, men også det moderne norske. Som det de serverer på To Rom og Kjøkken i Trondheim.

Det er vinene fra det anerkjente vinhuset Tenute Piccini som skal følge To Rom og Kjøkkens eminente meny bestående av fem nøye utvalgte retter. Piccini er en familiehistorie om fire generasjoners lidenskap, verdier og kunnskap om vin. Tenute Piccini er knyttet til det toscanske land og de italienske tradisjoner, men de er ikke bundet av dem.

Det er Camelia Lazar fra Tenute Piccini, som skal guide deg gjennom denne herlige middagen hvor 12 viner fra de beste områdene i Toscana møter fem retter med smak av norsk natur.

Hun vil lære deg mer om den spennende historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene fra Toscana, og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens meny.

Se menyen og vinene du får smake her

Kommende kurs

Til toppen