Dagens rett

Kveite og rekespyd

Du har sikkert forstått at vi for fullt satser på sommer og oppholdsvær. Grilling er moro, og her kommer en ny spenstig grillrett - denne gangen med sjøens delikate råvarer som tema.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kveite og rekespyd for grillen

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 ss
4 skiver
1 ss
12 stk

Fremgangsmåte

Kutt kveitefileten i store terninger. Rull fisketerningene i salt og la dem trekke i ca. 20 minutter. Skyll og tørk fisken og pensle den med pesto. Rull bacon rundt fisken. Rens rekene.

Del agurken langsetter, skrap ut frøene og skjær den så i tykke skiver. Træ fisk, reker og agurk vekselvis på spyd.

Rør sammen olje og sennep og pensle det på spydene. Stek dem på grill i ca. 6 minutter, snu dem ofte.

Server spydene med couscous eller en god potetsalat til.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen