Dagens rett

Kyllingburger

I dag skal en deilig burger på bordet. Kylling-kjøttdeig er en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt. 100 prosent rent hvitt kjøtt er sunt for kroppen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingburger

Fremgangsmåte

Bland kjøttdeigen med salt, tomatpuré, egg, løk, oregano og paprikapulver. Smak til med salt og pepper. Lag 4 fine hamburgerleiver og stek dem i smør ca 3 minutter på hver side.

Varm hamburgerbrødene og legg på salat, tomatskiver, rå løkringer og sylteagurk og ha burgerne på toppen

Bruk begge hendene; hamburgergrepet, og spis!

TIPS!
Blåmuggost og kylling er rågodt sammen. Bland litt blåmuggost inn i burgermassen før steking eller gratiner med litt etterpå.

Sendt inn av

Foto: Knut Bry / www.tinagent.no

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen