Dagens rett

Kyllingburger

I dag skal en ny og spennende burger på bordet. Prior lanserer i disse dager kylling-kjøttdeig, en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt. 100 prosent rent hvitt kjøtt er sunt for kroppen. Vi matcher en rød italiener til burgeren.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingburger

Fremgangsmåte

Bland kjøttdeigen med salt, tomatpuré, egg, løk, oregano og paprikapulver. Smak til med salt og pepper. Lag 4 fine hamburgerleiver og stek dem i smør ca 3 minutter på hver side.

Varm hamburgerbrødene og legg på salat, tomatskiver, rå løkringer og sylteagurk og ha burgerne på toppen

Bruk begge hendene; hamburgergrepet, og spis!

TIPS!
Blåmuggost og kylling er rågodt sammen. Bland litt blåmuggost inn i burgermassen før steking eller gratiner med litt etterpå.

Sendt inn av

Foto: Knut Bry / www.tinagent.no

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen