Kyllingfilet på linse- og spinatseng
Fremgangsmåte
- Fres finhakket løk i olje til den blir blank. Ha i hakket hvitløk og krydder og rør alt godt sammen. Tilsett linser og vann og la det småkoke i ca. 20 minutter til linsene er møre. Rør av og til.
- Stek kyllingfiletene i olje i en panne 3-4 minutter på hver side. La dem hvile mens du gjør ferdig retten.
- Skjær et kryss i toppen på tomatene og ring rundt stilken. Slipp tomatene noen sekunder opp i kokende vann til skinnet begynner å løsne. Ta opp tomatene og legg dem over i iskaldt vann og flå av skinnet.
- Skjær tomatene i terninger. Vend tomatene og frisk spinat inn i linsene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Server kyllingfiletene på en seng av linser, spinat og tomat.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 194.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
83 POENG