Dagens rett

Kyllingfilet på linse- og spinatseng

Mager og smaksrik kylling er en perfekt avslutning på en lang arbeidsuke.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet på linse- og spinatseng

Fremgangsmåte

Fres finhakket løk i olje til den blir blank. Ha i hakket hvitløk og krydder og rør alt godt sammen. Tilsett linser og vann og la det småkoke i ca. 20 minutter til linsene er møre. Rør av og til.
 
Stek kyllingfiletene i olje i en panne 3-4 minutter på hver side. La dem hvile mens du gjør ferdig retten.
 
Skjær et kryss i toppen på tomatene og ring rundt stilken. Slipp tomatene noen sekunder opp i kokende vann til skinnet begynner å løsne. Ta opp tomatene og legg dem over i iskaldt vann og flå av skinnet. Skjær tomatene i terninger. Vend tomatene og frisk spinat inn i linsene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Server kyllingfiletene på en seng av linser, spinat og tomat. Pynt med stekte sherrytomater og server med godt brød.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen