Dagens rett

Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Lag et skikkelig festmåltid til hele familien denne fredagen med saftige kyllinglår med deilig tilbehør.

Du kan nesten ikke gå feil når det gjelder kylling, for du kan variere den nesten til det uendelige.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

16 skiver
Pepperrot- og gressløksmør

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.

Forvarm ovnen til 180 grader. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet.

Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.

Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 grader i ca. 1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.

Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.

Flere lekre retter med kylling

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen