Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Kyllingruller
En skikkelig lekker kyllingrett er hva vi frister deg med, så nå er det bare å ta turen innom polet for å plukke opp den anbefalte hvitvinen.
Redaksjonen
06 Juli 2007 - 01:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kyllingruller med bacon på grillen
Fremgangsmåte
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. ½ cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge i 15 minutter i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.
Del auberginen opp i skiver og vend de i salt - la ligge til de begynner å svette. Skyll av saltet og grovhakk skivene.
Smør på et tynt lag med pesto på hver av kyllingfiletene, legg på aubergine og paprika og dryss på litt salt og pepper. Rull sammen filetene og rull en baconskive rundt og fest med en tannpirker.
Legg filetene høyt på grillen. Grilles i 15 - 20 minutter. Snu ofte. La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Serveres med vårens grønnsaker, stekte potetskiver og søt chilisaus.
Tips: Du kan godt lage denne retten hjemme ved at du bruner rullene i en stekepanne før du ovnssteker filetene ved 175 grader i 10 - 15 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå