Lær å lage fantastiske julekaker, godter og konfekt med Sverre Sætre konditori

Matkurs 6. desember i Oslo

Lær å lage fantastiske julekaker, godter og konfekt med Sverre Sætre konditori

På vårt juleverksted lærer du å lage imponerende julegodter som du dessuten kan ta med hjem. Dermed er julestemningen sikret.

Denne julen blir helt spesiell, i hvert fall om du deltar på vårt julegodtekurs, for du kommer til å lære teknikker som gjør deg til en fullverdig julekonditor.

Smaksprøver og gaver å ta med hjem

I løpet av dette kurset, og i god tid til juleselskapene, lærer du å lage klassiske og spennende julesøtsaker på en moderne måte. Du undervises i grunnleggende teknikker og metoder, og du er selv med å lage søtsakene sammen med landets beste konditorer.

Det vil bli smaksprøver underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at lekkerbiskene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og fantastiske julesøtsaker og imponere alle i omgangskretsen ved julesammenkomstene.

Sverre Sætre Konditori

Dette spennende matkurset blir ledet av teamet til Sverre Sætre ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.

Se alle våre kurs her

Kommende kurs

Til toppen