Lag julepålegget selv
(Bilde: margouillatphotos)

Pålegg og småretter med egg

 

Her finner du flere gode retter med egg

Septembersalat med egg

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

100 g
0.25 ts

Fremgangsmåte

Del fiskepuddingen i terninger, kok blomkålhodet så vidt mørt og del det opp i små biter.
 
Ha alt over i en bolle sammen med reker og erter, spar noen av rekene til pynt.
 
Visp kremfløten lett (den skal ikke bli stiv) og bland inn majones. Smak til med sitronsaft og pepper. Vend sausen forsiktig med de øvrige ingrediensene til salaten.
 
Del de kokte eggene i fire og pynt med eggbåter og reker.
 

Denne salaten smaker deilig sammen med hvitløksbrød.

Her finner du oppskriften på hvitløksbrød

Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen