Dagens rett Thailandsk rekesalat

Lag en thai-vri på rekene

Ferske reker har grønt lys ifølge WWFs sjømatguide, så da er det bare å nyte mens du kan. Denne oppskriften er rask og passe hot.

Reker smaker alltid fortreffelig - så lenge de er friske selvsagt. Har du noe til overs er det nok av andre retter du kan bruke dem i.

Prøv gjerne en annen vri på rekene 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Thailandsk rekesalat

Fremgangsmåte

Bland sammen løkringer, chili, basilikum og sitrongress.

Bland fiskesaus med sitronsaft og sukker og vend rekene i sausen. Bland rekene med grønnsakene.

Anrett rekeblandingen på store blader av romanosalat eller andre salatblader.

Dryss finhakket koriander over.

Oppskrifter med reker

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen