Dagens rett

Laksepasta

Påsken er over for denne gang og hverdagen definitivt tilbake. Og med den følger ofte mas og kjas og dertil manglende tid til middagens forberedelser. Svært mange benytter Dagens rett som kilde til gode middagstips. I dag er det laks og pasta som skal fortæres, med italiensk hvitvin som følge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Laksepasta

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Lag sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte og eplecider. Tilsett presset hvitløk og la sausen koke inn til den tykner litt. Skjær fisken i terninger og la den trekke litt i den varme sausen.

Smak til med krydder og salt. Bland sausen med den nykokte pastaen og server retten i varme tallerkener. Dryss litt ost på hver porsjon.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen