Lasagne med bolognese og ostesaus
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Lag kjøttsaus og ostesaus som beskrevet nedenfor. Legg lagvis lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus. Start med lasagneplater og avslutt med ostesaus. Dryss over revet ost.
Stekes på 225° C i ca. 30-40 minutter. Kjenn etter med en pinne eller spiss kniv om pastaen er mør.
La lasagnen hvile i ca. 10 minutter før den serveres, slik at den får "satt" seg.
Server med baguette og salat.
Tips: Skal sausen brukes som pizzafyll f. eks. i Calzone, bør sausen koke litt lengre, slik at mer væske fordamper og fyllet blir "tørrere".
De beste pastaoppskriftene finner du her
Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide
Parmesan - pastaens perfekte tilbehør
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat / Kai Nordrum
Drikke som passer til denne oppskriften