Leitz til Red & White

Storselgeren på det norske markedet går fra Record Vin til Red & White.

Norge er blitt et hovedmarked for Rheingau-produsenten Leitz som topper den tyske bestselgerlisten for flaskevin på polet. Samtidig som han boksviner selger i pallevis. Det skyldes i stor grad innsatsen til Record Vin og Kjell Cordtsen som har kjent Johannes siden han "gikk i kortbukser".

Leitz som har investert stort i ny vinkjeller og utvidet vinmarksarealet til 40 hektar er nå en betydelig aktør i Rheingau. Det er trolig for å skvise enda mer ut av det norske markedet at Leitz nå går over til en annen importør, nemlig Red & White, som har en rekke storselgere på polet. I tillegg til en stor fine wine-avdeling.

- Dette ser jeg frem til, sier Johannes Leitz. Red & White har en veldig god portefølje med viner. Jeg er overbevist om at vi sammen vil gjøre det veldig godt i det norske markedet. Det er fullt mulig å vokse enda mer i Norge selv om årgang 2010 har et veldig lavt utbytte i vårt område.

- Jeg er veldig glad for å ha fått en av de aller beste hvitvinsprodusentene som finnes på vårt lag, sier administrerende direktør i Red & White Torgrim Frafjord. Weingut Johannes Leitz kombinerer kvalitet helt i topp med veldig gode billigviner. Det er ikke mange produsenter som klarer en slik kombinasjon. Fremover vil vi lansere flere produkter og viner fra Leitz som er nye i det norske markedet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen