Leitz til Red & White

Storselgeren på det norske markedet går fra Record Vin til Red & White.
Redaksjonen
14 Januar 2011 - 13:35

Norge er blitt et hovedmarked for Rheingau-produsenten Leitz som topper den tyske bestselgerlisten for flaskevin på polet. Samtidig som han boksviner selger i pallevis. Det skyldes i stor grad innsatsen til Record Vin og Kjell Cordtsen som har kjent Johannes siden han "gikk i kortbukser".

Leitz som har investert stort i ny vinkjeller og utvidet vinmarksarealet til 40 hektar er nå en betydelig aktør i Rheingau. Det er trolig for å skvise enda mer ut av det norske markedet at Leitz nå går over til en annen importør, nemlig Red & White, som har en rekke storselgere på polet. I tillegg til en stor fine wine-avdeling.

- Dette ser jeg frem til, sier Johannes Leitz. Red & White har en veldig god portefølje med viner. Jeg er overbevist om at vi sammen vil gjøre det veldig godt i det norske markedet. Det er fullt mulig å vokse enda mer i Norge selv om årgang 2010 har et veldig lavt utbytte i vårt område.

- Jeg er veldig glad for å ha fått en av de aller beste hvitvinsprodusentene som finnes på vårt lag, sier administrerende direktør i Red & White Torgrim Frafjord. Weingut Johannes Leitz kombinerer kvalitet helt i topp med veldig gode billigviner. Det er ikke mange produsenter som klarer en slik kombinasjon. Fremover vil vi lansere flere produkter og viner fra Leitz som er nye i det norske markedet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her