Dagens rett

Løkpanne

Raskt, enkelt og svært mettende. Dette er stikkord for dagens middagsforslag. Egg, kjøttdeig og løk passer godt sammen, og gir deg en deilig varm rett. Friskt øl anbefales.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Løkpanne

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 ts
0.5 ts
4 stk
1 dl
0.5 ts

Fremgangsmåte

Bruk stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt.

Løk, kjøttdeig, salt og pepper blandes i pannen med en gaffel og brunes litt, slik at kjøttet blir gjennomstekt.

Egg, vann og salt blandes og helles over.

Dryss revet gulost på toppen.

Til slutt finhakket paprika over.

Stekes på lav varme under lokk eller i stekeovn, til egget har stivnet.

Serveres nylaget.

Tilbehør:
Gjærbakst eller kokte poteter.

Sendt inn av

Foto: Bengt Wilson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen