Maxxium bytter navn til Edrington

Maxxium bytter navn til Edrington

Navneendringen gjelder for samtlige av de fire Edrington-eide Maxxium selskapene i Norden, og gjøres for å tydeliggjøre dette eierforholdet og for å knytte Edrington-familien tettere sammen.

Maxxium Norway AS bytter navn til Edrington Norway AS. Navneendringen skjer med umiddelbar virkning.
Edrington – med varemerker som The Famous Grouse, The Macallan, Highland Park, Cutty Sark og Brugal Rom - har siden 2009 vært heleiere av Maxxium Norway AS. Tidspunktet for navneendringen er en naturlig del av forandringen da det nordiske hovedkontoret i Stockholm nå også blir ansvarlig for distribusjonen av Edringtons varemerker i Nord-Europa (Baltikum, Tyskland, Benelux, Sveits, Østerrike, Irland), samt European Travel Retail.
”Maxxiums varemerke har tjent oss vel igjennom årene, og blitt synonymt med sterke internasjonelle varemerker og ledende markedsføring, salg og distribusjon. Navneendringen til Edrington kjennes naturlig da vi har tilhørt Edrington–familien siden 2009, og vi allerede kjenner sterke bånd til Edringtons kultur og verdigrunnlag. Alt i alt er vi fremdeles samme bedrift og som Edrington Norway ser vi frem imot mange flere fremgangsrike år sammen med våre kunder, leverandører, medarbeidere og eiere,” sier Aristotelis Baroutsis, Managing Director i en pressemelding.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen