Med disse brødoppskriftene får du suksess

Spennende oppskrifter på små og store brød

Med disse brødoppskriftene får du suksess

Mange kvier seg for å bake selv. Det er det ingen grunn til. Prøv en av disse oppskriftene og du er på god vei til å bli en bedre baker.

Å bake hjemme er både vesentlig rimeligere enn kjøpebrød og ikke minst en kilde for hyggestunder på kjøkkenet og ikke å forglemme den fantastiske duften som sprer seg i huset.

Opp gjennom tidene har brød vært en fundamental del av menneskets kosthold. Ulike brødtyper er utviklet av bakere gjennom generasjoner over hele verden.

Se alle våre gode oppskrifter på brød og andre typer bakverk

Stadig flere søker utenfor Norges grenser for å finne brødinspirasjon. Og stadig flere velger brød med lavere karboinnhold eller glutenfrie brød.

Og dette er våre glutenfrie oppskrifter

Vi har samlet et lite utvalg av oppskrifter fra vår rikholdige kokebok som bør friste noen og enhver til å prøve seg som baker.

Enkle baketips

Elte mye og lenge. Det tar minst 15 minutter. Det er (dessverre) den eneste måten å lykkes med baksten på. Dessuten er det fin styrketrening. Synes du det er for tungt, bør du bruke kjøkkenmaskinen.

La deigen få den tiden den trenger til å heves. Trykk lett på deigen for å se om den er ferdig. Det er den når fingeravtrykket gir etter.

Ved å skvette litt vann i bunnen av steikeovnen i det du setter inn brødene gir du steikingen en kickstart. Dampen som utvikles sikrer deg sprø skorpe.

På de neste sidene finner du mange gode og kanskje nye brødoppskrifter

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen