Dagens rett

Meksikansk fiskepakke

Det blir atter en gang fisk midt i uka. Denne gang er det hvit fisk som sammen med spennende tilbehør og krydder skal gi deg et raskt og ikke minst varmt måltid. Et vintips får du med, og dagens valg er en moselvin som sitter som et skudd til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Meksikansk fiskepakke

Fremgangsmåte

I mikrobølgeovn:
Del fiskefileten serveringsstykker. Fordel fiskestykkene på 4 ark bakepapir og legg maiskorn, paprika og salsa over. Brett opp to motstående sider av papiret og lag en dobbel brett. Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken. Legg pakkene på et fat og bak i mikrobølgeovn 4 -6 minutter ved 600 watt.

La retten hvile 1- 2 minutt. Dryss persille eller koriander over før servering. Tilbered hurtigris, mens du venter.

Alternativ i stekeovn:
Sett stekeovnen på 200 grader. Pensle aluminiumsfolien med smeltet smør eller olje. Fordel fiskestykkene på 4 ark aluminiumsfolie og legg maiskorn, paprika og salsa over. Brett opp to motstående sider folien/papiret og lag en dobbel brett. Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken.

Legg pakkene på bakebrett og sett dem i stekeovnen ca 15 minutter ved 200 grader. Dryss persille eller koriander over før servering.

Når du har tid kan du lage salsa etter oppskrift:

Salsa
Rør sammen olje, eddik og tomatpuré. Ha tomater, stangselleri, løk, paprika og chili i tomatsausen. Smak til med grovmalt pepper og salt. La salsaen stå 2 - 3 timer før servering, da kommer smaken bedre frem.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen