Meld deg på nå. Årets krabbefest kommer til å bli fort utsolgt

Winemakers Dinner: Krabbefest med en av Norges favorittprodusenter 7. september

(LarisaBlinova)

Meld deg på nå. Årets krabbefest kommer til å bli fort utsolgt

For når Sørenga Sjømat dekker bugnende krabbefestbord med taskekrabbe, kongekrabbe og snøkrabbe, er det duket for en av sensommerens store mat- og drikkeopplevelser.

 

Fredag 7 september inviterer vi til et bord pakket med havets delikatesser i form av førsteklasses krabbe i flere varianter. Her blir det mulighet til å forsyne seg med så mye krabbe du ellers bare kunne drømt om.

Ikke nok med det, du får også muligheten til å ble enda bedre kjent med en folkekjær Italiensk produsent. Angelo Ruzzi fra Zaccagnini kommer til Sørenga Sjømat for å vise fram sine populære viner.

Cantina Zaccagnini holder til i hjertet av Abruzzo, og har en eiendom på rundt 100 hektar. Etter mye forskning på vinplantene, eksperimentell vinifikasjon og det siste innen teknologi, sitter de igjen med autentiske viner av høy kvalitet. De jobber økologisk for å sikre en bærekraftig produksjon. Il Vino dal Tralcetto har blitt en storfavoritt i Norge, og er også kjent som ”Pinnevinen”.


 

Denne fredagen er det ingen grunn til å legge andre planer. Ta med deg din kjære, familie, kolleger eller gode venner og nyt en fredag med deilig mat og drikke på Sørenga Sjømat.

 

Kommende kurs

Til toppen