Miljøpris til Metos

Storkjøkkenleverandøren Metos AS fikk årets Miljøpris for 2007 under Bransjeforeningen for storkjøkkenleverandører i Norges (BFSN) årsmøte.

Prisen deles ut i et samarbeide mellom Violia og BFSN.
 
- Vi setter denne prisen veldig høyt, da dette forteller om vår jobb for et bedre miljø, sier daglig leder Per Knudsen i en pressemelding.
 
Skåner miljøet
Metos fikk prisen for bransjens største fokus på miljøforhold, innsamlingsgrad (innsamlet og innlevert mengde i forhold til import), effektiv logistikk og informasjon til kundene.
 
- Vi jobber også for at våre løsninger og produkter skal skåne miljøet i hverdagen. Produkter som Metos oppvaskmaskin ICS+, Metos system Rational kombidamper, Metos kokegryter og Metos induction linje er produkter som har stort fokus på forbruk av energi og vann samt kemikalier. Enten samlet eller hver for seg, dette avhengig av type produkt og produktets foremål, sier Knudsen.
 
Fusjon
Metos fusjonerte nylig med Norplan Storkjøkken AS. Det betyr et slagkraftig selskap med salg og service av storkjøkkenutstyr i Norge, og ekspertise innenfor stadig mer avanserte produkter til det profesjonelle kjøkken.
 
Metos AS tilbyr blant annet teknisk service hos kunden, reparasjoner, prosjektering, leveranse, montering og teknisk igangkjøring samt opplæring av storkjøkkenutstyr.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen