Moestue Grape Selections AS

Navn: Moestue Grape Selections AS
Besøksadresse: Sinsenveien 45, 0585 Oslo
Postadresse: Postboks 6500 Rodeløkka, 0501 Oslo
Telefon / faks: 22159350 / 22159352
E-postadresse: moestue@moestue.com
Web-adresse: www.moestue.com
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten .

Moestue Grape Selections AS importerer vin og brennevin med særpreg og kvalitet. Selskapet ble startet i 1996 og er i dag en etablert spesialist på europeiske vin- og brennevinsprodukter. Deres suksess bygger på et unikt utvalg, bred kompetanse og stor entusiasme!
 
Vin med adresse
Vin med adresse er Moestue Grape Selections satsningsområde. Og det gjelder i alle prisklasser. Vin skal uansett pris fortelle hvor den kommer fra, og den skal fortelle det på en mest mulig kompetent og nyansert måte. MGS arbeider med vin som snakker fransk, italiensk, spansk, tysk osv., og i de fleste tilfeller med en umiskjennelig lokal dialekt. De arbeider dessuten med de beste produsentene i sine respektive regioner, produsenter som gjør seg stor flid med å utstyre sin vin med klar og tydelig adresse.
 
Hvorfor er adresse viktig? Vin er en global handelsvare, og det preger både forbruker- og produksjonsleddet. Markedet er fullt av globale vintyper, moderne produsert vin uten merkbare spor av sitt opprinnelsessted. En fatgjæret chardonnay preget av eik og varm frukt kan produseres i en lang rekke land, og det samme kan sies om en fruktdreven og stikkelsesbærpreget sauvignon blanc. En global vinstil lages i dag i store deler av verden, og tilnærmet samme vintyper produseres en lang rekke steder, til dels meget langt fra hverandre. Slik vin har ingen adresse, og den gir ingen varig og sterk opplevelse.
 
Thierry Matrot i Meursault lager meursault fra ulike vinmarker, ikke chardonnay fra Burgund. Fattoria Selvapiana i Chianti Rufina produserer vin og olje med et så umiskjennelig særpreg at de fremkaller et klart og tydelig bilde på netthinnen av et sted og et landskap. Vin som makter å fremkalle et landskap eller kanskje et minneverdig måltid i en toscansk landsby angir sitt opprinnelsested med stor styrke. Vin med adresse er derfor god vin. Hvorfor? Fordi den gir noe mer - en reise i sinnet.
 
Moestue Grape Selections ønsker å tilby best mulige vinopplevelser i hver prisklasse med tydligst mulig adresse.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen