Dagens rett

Nudelsuppe med svinekjøtt

Ferdige nudelpakker er utmerket basis for raske middager. Bland inn godt svinekjøtt, som i dagens rett, og middagen kan være ferdig på et blunk. Og med en deilig vin til under hundrelappen skåler vi for rimelige middager!

Nudler er lettvint føde. Imidlertid florerer det med mer eller mindre dårlige produkter. Vårt råd er å prøve de merker du kommer over, og fortrinnsvis de du finner i asiatiske forretninger for der er prisene mye lavere og hvor det så absolutt ikke er gitt at din favoritt er blant de dyreste.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Nudelsuppe med svinekjøtt

Fremgangsmåte

Kok opp vannet og tilsett nudelkrydderet og legg i kjøttet, kok opp og la det trekke i ca. 2 minutter. Tilsett nudler og grønnsaker og la det småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres med brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen