Ny importør av Santa Rita

Den chilenske storprodusenten Santa Rita skifter i disse dager importør for det norske markedet. Saga Trading / AMKA Vinimport overtar 1. mai hele porteføljen etter Amundsen AS. Etter det Apéritif har fått opplyst vil prisene forbli de samme for Vinmonopolets kunder, og justers marginalt i HoReCa-markedet.

Som et ledd i en skandinavisk import- og distribusjonsavtale mellom Viña Santa Rita, Maipo Valley Chile og AMKA Vinimport, vil Saga Trading A/S - AMKA Vinimport overta import, salg og markedsføring av Santa Ritas viner i Norge f.o.m. 1.mai 2003.

Som en følge av dette vil distribusjon til AS Vinmonopolets butikker samt til serveringsnæringen fra samme dato ivaretas av Vectura AS. Likeledes vil de kunder innen serveringsnæringen som kjøper via lokale grossister fremdeles ha tilgang til Santa Ritas viner.

Viña Santa Rita har i mange år hatt et nært og godt forhold til AMKA Vinimport i Danmark og i Sverige og man så det som naturlig å utvikle dette samarbeide til også å gjelde større deler av det Nordiske marked.

Viña Santa Rita er godt etablert i Norge og er kjent for viner av meget høy kvalitet, også i prisklassen under 100 kroner. Selskapet er en av Chiles ledende produsenter av kvalitetsviner og har høstet internasjonal anerkjennelse og mange utmerkelser.

Saga Trading A/S - AMKA Vinimport ser overtagelsen av Santa Ritas produkter som en stor og spennende utfordring - og som det første av flere prosjekter i en strategi hvor Norden vurderes som et samlet marked, heter det i en pressemelding fra Saga Trading.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen