Nye sider nye muligheter

Det er hyggelig for redaksjonen å presentere Apéritifs nye sider. Og de nye sidene åpner uten tvil nye muligheter for deg. Nye seksjoner og nye søkemuligheter gjør det langt mer funksjonelt og lettere på finne frem. Søket i Pollisten er giret opp mange hakk.

Etter fire år på nettet lanserer vi nå vår tredje versjon av Apéritif. Som du ser er ikke sidene preget av mange hopp og sprett, men er nøkternt og fremfor alt brukervennlig utformet. Det kommer deg til gode. Dessuten er det redaksjonens oppfatning at innholdet skal bære sidene. Designet skal bygge opp under det redaksjonelle. I så måte mener vi at vårt samarbeid med Icon Medialab er vellykket.

Apéritifs Polliste, som gir deg langt mer enn en opplisting av hva du får kjøpt på polet, er nå søkbar på en helt annen måte enn tidligere. Det er nå mulig eksempelvis å søke etter vin som passer til fisk, som har fått mer enn tre stjerner og som koster mellom kr 78,- og 80 hvis det skulle være interessant. Også søket i de andre seksjonene er sterkt forbedret. Prøv selv.

Ukens vin har fått sin egen seksjon. Det samme har kurs, drueleksikon, vintermometer og flere andre seksjoner som kaffe og sigar. Vi har også etablert FAQ, eller sagt på norsk vanlige spørsmål, som en egen seksjon. Nye seksjoner vil komme etter hvert. Horecanett er under nyoppbygging og vil gi deg som arbeider i serveringsnæringen et nytt sted og ty til. Skaff deg passord.

Apéritif har allerede lansert Ukens vin som tekstmelding, altså SMS. Snart er vår WAP-løsning klar for lansering. Derfor vil du også i løpet av kort tid finne seksjoner for WAP og SMS.

Vårt nyhetsbrev som nå har godt over 13.000 abonnenter er i stadig utvikling gir deg oppdatert informasjon om hva som skjer. Derfor anbefaler vi deg å tegne gratis abonnement. Hvilket du gjør nederst på siden.

Vi minner også om vår store konkurranse der du kan vinne en tur til Cognac  i Frankrike for to personer og være Bache-Gabrielsens gjest og delta på en stor smaking av cognac.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen