Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 16 August 1997 - 01:00

    Tobent delikatesse

    Nå kan du velge mellom norskprodusert og importert strutsekjøtt. Begge deler like helseriktig, mørt og velsmakende.
    16. august 1997
  • 16 August 1997 - 00:48

    Lies oppskrifter med struts

    Apéritif har invitert Jørn Lie, kjøkkensjef hos Spisestedet Feinschmecker i Oslo til å lage tre variasjoner over temaet struts.
    16. august 1997
  • 15 August 1997 - 23:11

    Vin & struts

    Selv om struts minner mye om okse, er det en vesentlig forskjell når vin skal velges, og det er fettinnholdet.
    15. august 1997
  • 10 Juli 1997 - 20:35

    Alt du behøver å vite om olivenolje

    Det du tror er boutique-fremstilt toscansk jomfruolje er ofte importert fra Spania. Nå tar spanjolene over selv. Les og lær om de forskjellige olivenoljene du kan bruke.
    10. juli 1997
  • 01 Mai 1997 - 18:14

    Tapas misjonær

    Norberto Jorge får dessverre lite tid til misjonering her til lands. Hans to ekte spanske, hektiske og veldrevne restauranter, hvorav en i Norge, samt stor reisevirksomhet for å overbevise resten av verden om at det eneste som kan redde den er olivenolje
    01. Mai 1997
  • 03 April 1997 - 21:37

    Med mjød i maten

    Enkelt, rent, naturlig og trygt er grunnpilarene Arne Brimi ved Fossheim Turisthotell bygger sin matideologi på. Også når han bruker mjød for å løfte smaken.
    03. april 1997
  • 04 November 1996 - 01:03

    Akevitt - flytende krydder

    La Det Blå Kjøkken inspirere deg til å bruke akevitt til annet enn å la gjestene skylle ned julefettet med.
    04. november 1996