Dagens rett

Pannestekt røye med grønnsakssalsa og rømme

Lørdag er fiskedag. Røye eller ishavsrøye er en nydelig råvare for et bedre fiskemåltid. Ser det ikke lekkert ut? Og hva sier du til en vin fra Sancerre som drikkefølge? Husk på å kjøle vinen godt. Da vil den friske smaken være perfekt til retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pannestekt røye med grønnsakssalsa og rømme

Fremgangsmåte

Skjær tynne snitt i skinnet på filetene, og stek dem med skinnsiden ned, først på høy varme til skinnet er sprøtt og så på svak varme til den er gjennomstekt.

Grønnsakssalsa:
Bak paprikaen i ovn og fjern skinnet. Kutt mango, papaya, rødløk og paprika i terninger. Ha i saften av 1 lime, olje og koriander. Smak til med salt og pepper. Salsaen kan godt serveres romtemperert.

Fisken serveres også med rømme som er tilsatt salt, pepper, sitron og litt sukker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen