Dagens rett

Pannestekt skrei med tomat og løk

Torsken er fortsatt vinterfin i fisken. Det er opplagt en grunn god nok til å lage deilige fiskemiddager med torsk som råvare. Saftigere mat skal du lete en stund etter, og her passer det også med en tanninfattig rødvin, som eksempelvis Beaujolais. Vårt forslag er av høy kvalitet, men likevel svært så behagelig priset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pannestekt skrei med tomat og løk

Fremgangsmåte

Kok poteter. Skjær fisken i porsjonsstykker. Varm olje og smør og stek løken til den er blank og myk. Legg tomatskiver og fisk i pannen, dryss på salt og pepper. Bland rømme og vann og hell det over fisken. La den trekke i 6-7 minutter til den er gjennomkokt. Bland sukker og sitronsaft og smak den til. Bland saften med eple og gulrot.

Server fisken fra pannen med kokte poteter og råkostsalaten.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen