Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Pannestekt skrei med tomat og løk
Antall porsjoner
4
Ingredienser
750
g
1
stk
3
stk
2
ss
2
ss
1
ts
0.5
ts
1
dl
1
dl
Råkostsalat
2
stk
1
stk
litt
1
ss
Fremgangsmåte
Kok poteter. Skjær fisken i porsjonsstykker. Varm olje og smør og stek løken til den er blank og myk. Legg tomatskiver og fisk i pannen, dryss på salt og pepper. Bland rømme og vann og hell det over fisken. La den trekke i 6-7 minutter til den er gjennomkokt. Bland sukker og sitronsaft og smak den til. Bland saften med eple og gulrot.
Server fisken fra pannen med kokte poteter og råkostsalaten.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.