Dagens rett

Påskefrikassé

Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken?

Norsk lam er en fantastisk råvare som vi godt kan spise mer av. Prøv denne deilige oppskriften.
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Lammefrikasse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

6 dl
1 ts
1 pakke
frossen grønnsaksblanding
1 dl
3 ss
crème fraîche
0.5 ts

Fremgangsmåte

Kok opp vann og legg i kjøttstykkene. Kok opp på nytt, skum av.

Tilsett salt og la kjøttet trekke ved svak varme i ca. 45 minutter. Løft ut kjøttet og ha i grønnsaksblandingen. La grønnsakene koke i 3 minutter.

Lag en jevning av vann og hvetemel og ha i litt og litt i gryten, mens du rør forsiktig om.

Ha i sitron og rømme. Smak til med salt og pepper. Anrett kjøttet på et fat og ha sausen med grønnsaker over.

Serveres med kokte poteter.
 
 
Tips:
Du kan selvsagt bruke ferske grønnsaker som gulrøtter, sellerirot, broccoli eller det du liker best.
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen