Dagens rett

Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter

Pastaretter er ikke å forakte når lettvinte middager skal på bordet. Imidlertid tør vi påstå at dagens variant ikke er blant de vanligste. En rimelig og fruktig chardonnay er strålende drikke til retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g
Barilla Pennette Rigate Integrali
150 g
tørkede fiken, finhakket

Fremgangsmåte

Rist valnøttene i en godt forvarmet stekepanne og hell dem over i en skål.
 
Kok Pennette Rigate Integrali i godt saltet vann, 3 minutter kortere enn anbefalt koketid. Slå av vannet og hell tilbake pastaen i kjelen med litt olivenolje.
 
Legg biter av gorgonzola i kjelen, ha i fiken, rør om, legg på lokket og la osten smelte på lav varme. Dekorer med de ristede valnøttene og nykvernet pepper samt noen blader ruccola.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen