Dagens rett

Pitabrød med kreolsk smak

I dag fyller vi vårt pitabrød med deilig biffkjøtt. Krydderblandingen lager du selv. Da kan du også bevilge deg det delikate ølet San Miguel.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pitabrød med kreolsk smak

Fremgangsmåte

Bland sammen alt krydderet. Om ønskelig kan man bruke en pose kryddermiks i stedet for krydder-blandingen.

Skjær kjøttet i strimler og vend det i krydderblandingen. Stek kjøttet på middels varme i et par minutter.

Varm pitabrødene etter anvisning på pakken, og fyll dem med det stekte kjøttet.

Ellers kan pitabrødene fylles med det meste, som f. eks: Salat, tomatsalsa, tacosaus, rømme, guacamole, mais og mye mer.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen