I dag serverer vi pitabrød med en spesiell smak

I dag fyller vi vårt pitabrød med deilig biffkjøtt. Krydderblandingen lager du selv. Da kan du også bevilge deg det delikate ølet San Miguel.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pitabrød med kreolsk smak

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Krydderblanding
0.5 ts
1 ts

Fremgangsmåte

Bland sammen alt krydderet. Om ønskelig kan man bruke en pose kryddermiks i stedet for krydder-blandingen.

Skjær kjøttet i strimler og vend det i krydderblandingen. Stek kjøttet på middels varme i et par minutter.

Varm pitabrødene etter anvisning på pakken, og fyll dem med det stekte kjøttet.

Ellers kan pitabrødene fylles med det meste, som f. eks: Salat, tomatsalsa, tacosaus, rømme, guacamole, mais og mye mer.

Her finner du mange spennende oppskrifter med pitaabrød

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen