Dagens rett

Pizza med kjøttboller

Nå er det straks påske, og dersom du planlegger å kaste deg i bilen for å nyte noen velfortjente feriedager ved sjøen eller i fjellet, eller kanskje et sted midt i mellom, så er vel ikke en raskt tilberedt pizza det verste man kan ty til før man reiser. Alternativt før du pakker for tidlig avreise i morgen. Da passer det også med deilig argentinsk vin til!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pizza med kjøttboller

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 stk
glass pizzasaus
Pizzadeig
0.5 pakke
2 ss
0.5 ts

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.

Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.

Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika og frisk basilikum.

Stek på 225 grader i ca. 20 minutter til osten har smeltet og er gylden.
 
 
Tips: Ekstra travelt? Bruk gjerne pitabrød som pizzabunn.
 

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen