Dagens rett

Pølsespyd

Uken startes med en variert pølsemeny. Men ikke bare pølser, for her er også frukt og grønnsaker med på å friske opp smaksbildet. Og for mange er det viktig å balansere smaken når pølser skal grilles. Kanskje ikke for barna, men så skal jo ikke de nyte drikkeforslagene heller.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølsespyd

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 pk
Prior Big cheese
1 pk
Big Frankfurter
1 stk
1 stk

Fremgangsmåte

Del pølsene, ananas, paprika og melon i biter og træ dem vekselvis på grillspyd. Pensle alt med honning eller BBQ - marinade som kan kjøpes på glass.

Legg spydene på grillen og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen